top of page
5 K9 kvinder står med armene om hinanden

Er du en K9-Kvinde?

Hvis du er en kvindelig hundeejer, der længes efter et støttende fællesskab, hvor du kan dele både glæder og udfordringer ved hundelivet med andre hundeglade (eller gale) kvinder så læs med her:

Føler du nogle gange, at dine omgivelser ikke forstår alt det du gør for din hund, og savner du at kunne “gå helt i hundene” med nogle som har det præcis ligesom dig?

Har du lyst til at blive klogere på din hunds adfærd og få inspiration til hvordan I kan få en endnu stærkere relation? 

 

Kort sagt; savner du veninder, der er lige så ‘hundetossede’ som du selv er?

Så er K9 Kvindeklubben perfekt til dig! 

Hvad er K9-Kvindeklubben?

Klubben handler først og fremmest om at skabe et varmt og støttende fællesskab for alle “hunde-mødre” der har hund med sjæl & hjerte - og som oplever, at det engang imellem kan være lidt svært.

Det er ikke bare endnu en upersonlig medlemsklub med kedelige rabatter og ligegyldigt indhold, du alligevel aldrig får set.

Her lærer vi faktisk hinanden at kende. Vi støtter og inspirerer hinanden. Det er et sted, hvor du finder tryghed og fællesskab med andre kvinder, der elsker deres hund lige så højt som du gør. 

 

Jeg går selvfølgelig forrest og deler åbent og ærligt mine egne op- og nedture med min elskede, men udfordrende hund, Holger, så du kan se, at du ikke er alene om at føle tvivl og bekymringer som “hundemor”. 

Hvad får du i K9-Kvindeklubben?

Hver uge uploader jeg en ny personlig video, hvor jeg deler tips, tricks og indsigter fra mit eget hundeliv og mine professionelle erfaringer.

Hver måned holder jeg en live Q&A, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og få direkte feedback og støtte.

 

Jeg arrangerer også løbende motiverende challenges, hvor du og din hund kan lære og udvikle jer sammen, samtidig med at I har det sjovt. 

 

Som medlem får du desuden adgang til eksklusive tilbud på både ene-træning og fællestræning, hvor vi mødes og træner sammen i et trygt og støttende miljø.

Tegning af glad kvinde med armene i vejret

Tilmeld dig K9 Kvindeklubben i dag, og bliv en del af et helt unikt fællesskab - stedet hvor du får nye hunde-veninder og bliver en endnu bedre “hundemor” end du allerede er  🙂

Intropris:

6 mdr. medlemskab: 199,- 
12 mdr. medlemskab: 349,- 

 

Spar en smule på det udstyr som du garanteret ofte køber til din bedste ven (hvis du er ligesom mig i hvert fald) og brug dem for en gangs skyld på dig selv.

 

Din hund vil takke dig for det!

Kom med i klubben!

Tak for din tilmelding!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Logo med en hundepote og en hånd
bottom of page