top of page

hundetræner, adfærdsrådgiver & personlig hundeejer-coach!

Klik på videoen og hør mere 

K9 Kriss - intro
Afspil video

Vælg din hundetræner med omhu

Der findes efterhånden et hav af selvbestaltede eksperter, som lover dig hurtige og nemme løsninger. Desværre er det ikke alle som har hverken uddannelsen eller erfaringen til at hjælpe dig og din hund. Men det har jeg. 

Jeg er uddannet og eksamineret hundetræner i Dansk Civil Hundeførerforening (DcH) i 2008 og tog derefter, i 2011, overbygningen som eksamineret adfærdskonsulent. 

Derudover har jeg taget en ekstra uddannelse som PRO hundeinstruktør hos Just Be Dog/HUND 360 som jeg bestod i august 2022. 

Jeg har mere end 15 års praktisk erfaring med at undervise i hundetræning. Mine områder dækker blandt andet lydighed på konkurrenceniveau, sportræning, klikkertræning, hvalpetræning og adfærdsændringer. 

Endelig har jeg arbejdet på dyreinternater i hhv. Danmark og Canada, hvor jeg har trænet hunde med henblik på omplacering.

Da jeg flyttede til Canada i 2017, oprettede jeg desuden min virksomhed K9 Kriss, og begyndte at fokusere udelukkende på personlig 1:1 træning & rådgivning.

Der opdagede jeg nemlig, at jeg kunne gøre en meget større forskel for den enkelte hundeejer/hund via mine personlige services - fremfor den traditionelle holdtræning.  


Jeg gik fra kvantitet til kvalitet.

Samtidigt fik jeg også selv stor glæde ud af at skabe en dybere og mere personlig relation til både hund og menneske.

Hjemme i Danmark igen tilbyder jeg nu derfor den samme personlige service til alle hundeejere herhjemme. 

Min personlige historie


I 2020 fik jeg min Svære, Men Søde, hund; Holger.

Han er ikke min første hund med adfærdsmæssige udfordringer, men han er måske den, hvor det har gjort størst indtryk på mig. 

 

Han har været med til at forme den måde hvorpå jeg i dag arbejder med mine kunder - og han har ændret ikke alene mit syn på hundeadfærd, men også på menneskets adfærd. 

Hvor jeg før primært fokuserede på at hjælpe hunden
- har jeg nu MINDST lige så meget fokus på mennesket i den anden ende af snoren. 

 

Jeg har fået en dyb respekt og forståelse for ejere som lever med en Svær, Men Sød, hund - ligesom jeg selv gør - og jeg ønsker så brændende at kunne hjælpe dem alle.

 

Top_Dog_Dunbar_Badge_200_edited.jpg
Skærmbillede 2022-09-13 kl. 13.01_edited.jpg
Skærmbillede 2022-09-13 kl. 13_edited.jpg
Skærmbillede 2023-05-09 kl. 14.57_edited.jpg
Skærmbillede 2023-05-09 kl. 14.58_edited.jpg
Skærmbillede 2023-05-09 kl. 14.58_edited.jpg
Skærmbillede 2024-03-07 kl. 12.10_edited.jpg
DSC_0005-kopi.JPG

jeg bliver aldrig færdig med at lære

Der er hele tiden mere at lære i hundeverdenen, og jeg nørder de nyeste træningsmetoder og den moderne videnskab bag hundeadfærd i ét væk, så jeg hele tiden er opdateret. 

Listen af kurser, seminarer og workshops jeg har deltaget i igennem årene er MEGET lang, og indeholder blandt andet navne som Anders Hallgren, Turid Rugaas, Roger Abrantes, Ian Dunbar, Grisha Stewart, Michael Shikashio, Jean Donaldsson, Karolina Westlund og Dr. Susan Friedmann. 

Mit seneste kursus var oktober 2023 med den verdenskendte dyretræner Ken Ramirez, hvor jeg blev endnu klogere på træning og adfærd. 

Jeg har også netop færdiggjort kurset Aggression in Dogs Master Course ved en anerkendt ekspert i aggressiv adfærd; Michael Shikashio.  

Alt dette er din sikkerhed for at du hos K9 Kriss bliver undervist ud fra 100% opdaterede og videnskabelige læringsprincipper. 

 

Jeg underviser udelukkende ved hjælp af positive oplevelser og belønningsbaserede træningsmetoder.

Det skal være sjovt for jer begge at træne, lære og udvikle jer!

 

Forholdet til din hund er dyrebart. Et tillidsfuldt forhold opstår ikke af sig selv - det kommer af gensidig respekt og forståelse. 

 

Det handler alt sammen om jeres relation.

Jeres relation er det fundament, som "alt det andet" skal bygges på - så fundamentet skal være bomstærkt! 

 

Det starter med tillid...

bottom of page